Amsterdam Original 3i Orange

See on üks tõeliselt ilus ja hea jalgratas kollektsioonist Amsterdami jalgrattad. Nagu nimigi ütleb on Amsterdami jalgrattad inspireeritud klassikalisest Amsterdami linnarattast. Kuigi täna võime Amsterdamis kohata igasuguseid jalgrattaid, liiklesid ammustel aegadel linna tänavatel peamiselt suurema raamiga ja suuremate kummidega jalgrattad, mis võimaldasid kiiresti ja mugavalt linnas ringi liikuda.

Electrabike’i Amsterdami kollektsioon lähtub sellest, et jalgrattad peavad olema eelkõige mugavaks linnas liiklemise vahendiks.Amsterdam Original 3i Orange mudel on tõeliselt mõnus ja hästi manööverdatav linnaratas. See on hästi lihtne ja äärmiselt elegantne. Sobib väga hästi igasuguses riietuses sõiduks, ka kostüümis või kleidis või seelikus. Jalgratas on ülimugav, kuna sellel on rakendatud Flat Foot tehnoloogiat, jalgrattal on väga mugav sadul ja mugavad käepidemed. Sõidu ajal on selg on sirge ning õla- ja kaelalihased ei lähe pingesse.

Konkreetselt sellel jalgrattamudelil ei ole kaasas lisavarustust, kuid lisavarustust, nii pakiraami, korvi, tulesid kui muud saab juurde osta meie jalgrattapoest. Muidugi on ka see kaunis mudel saadaval meie jalgrattapoes, kus jalgrataste müük käib kevadel ja suvel.

Tulge proovima!Amsterdam Original 3i LADIES/ORANGE/3-SPEED